keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Halvan lakan kuvat silmissä

Olen köyhä opiskelija.

Valuutan rajallinen määrä ja sen käytön priorisointi edellyttää minua ottamaan kiikarit esiin ja etsimään lakkoja halvoilta markkinoilta.

Flormaria (KoneHelsinki) olen ostellut jo vuosia ja todennut sen hyväksi ja kestäväksi lakaksi halvasta hinnasta huolimatta. Muistan ihmetelleeni muutamia vuosia sitten tähän upeaan merkkiin tutustuessani kuinka kestävää ja nopeasti kuivuvaa lakkaa saakaan niin halvalla. Kynsilakkahulluuden iskiessä aloitin laajentamaan merkkitietoisuuttani ja lukemaan kynsiin liittyviä blogeja

Internetissä seikkaillessani, blogeja lukiessani eteeni tuli Essence. Halpaa, jumalaton määrä eri sävyjä, tekstuureja, efektejä, mitä vaan! Vaan ei käsieni ulottuvilla. Essenceä metsästäessäni päädyin Saksanmaalle ja löysin Kosmetik4less-verkkokaupan. Silmät pyöreänä ja kuola suupielestä valuen selailin Essence-valikoimaa ja tein tilauksen toisen perään. 

Ensimmäistä tilausta tehdessäni Kosmetik4less:iin olin liian hätäinen. Rekisteröityneenä ja kassalla edetessä sivusto jostain syystä hyppää yli maksutavan valinnan. Oletuksena on tilisiirto. Tein tilausta pyhien aikaan, joten jos ei ulkomaille rahansiirto kestänyt jo itsessään, niin pyhät lisäsivät sitä entisestään. Kahden viikon kuluttua tilisiirrosta vihdoin paketti lähti matkaan. Viivästyksen johdosta sain myös alennuskoodin seuraavaa ostokertaa varten.

Toista tilausta tehdessä olin maltillisempi ja huomasin maksutavanvalinnan jäävän väliin kassalla. Ennen oston vahvistamista tulee klikkailla taaksepäin, mikäli haluaa vaihtaa maksutavaksi PayPalin. Näin toimin toisella tilauskerralla ja paketti lähti huomattavasti nopeammin liikenteeseen rahan liikkuessa nopeammin. Paketit olivat hyvin pakattu ja saapuivat n. viikossa lähettämisestä. 

Palaan vielä tulevaisuudessa asioimaan Kosmetik4less:iin. Monipuolinen valikoima, edulliset postikulut (6,90€) paketin koosta huolimatta ja asiakkaan huomioiva asiakaspalvelu ovat riittävän hyviä syitä jatkaa asiakkuutta.

2 kommenttia:

  1. Onpas hassua, että hyppii tuon maksutavan yli. Itsellä on toiminut ihan normaalisti, tosin K4L sivut sekoilee aika usein ja jatkuvasti muutenkin, että ei yllätä :D Esimerkiksi olen täyttänyt toivelistan jo kahdesti ja se tyhjenee joka kerta, kun kirjaudun uudestaan sisään, hyvin ärsyttävää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No jopas, varmasti turhauttavaa touhua. Mie en tosiaa viel oo noita kahta kertaa enempiä tehny tilauksia, joten oottelen innolla mitä muuta hauskaa ongelmaa jatkossa tulee vastaan. :D

      Poista