sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Kiinalaista laatulateksia

Edellisellä liukuvärjäyskerralla homma meni ihan päin persauksia. Jätin valkoisen pohjalakkauksen pois ja yritin tussata kolmella eri violetin sävyllä, käytössä oli surkeat sienet, jotka lähestulkoon sulivat kynsiin ja jättivät ihania murusia kynnet täyteen.
Siispä uusintayritys työn alle. Tyyppasin tätä Hawaiin mieleen tuovaa värikomboa kaverina Kiinasta tilattu Kasako docai -merkkinen nestemäinen lateksi. Tai mitä lie ovatkaan tässä putelissa käyttäneet. Näitä saa 1,5-2€ hintaan Ebaysta ja Aliexpressistä. 

Olen jo muutamaan otteeseen temppuillut tämän mönjän kanssa, ja voin kertoa, ettei vieläkään ota luonnistuakseen. Tätä lateksia ei tule laittaa liikaa, eikä liian vähän. Jos laittaa liikaa, kuivuminen kestää julmetun kauan ja saa tönöttää sormet ojossa koko odotusajan, ellei halua että lateksia levittyy joka puolelle sormien sivuja. Jos taas laittaa liian vähän, on turha toivoa helppoa irroittamista.
Tuotteen levittäminen on siis erittäin tarkkaa touhua. Sillä, jos saa määrän kohdilleen, täytyy olla vielä tarkkana minne sitä sulloo. Aine on paikoitellen hyvin kiinteää ja toisinaan taas herkästi levittyvää. Jos lateksi pääsee levittymään kynsinauhoille, on sen irrottaminen ikävähköä puuhaa. Kuivunutta lateksia joutuu rapsuttelemaan irti, ja se ei irtoa kovin herkästi. 
Liukuvärjäyksen jälkeen luulisi irroittamisen käyvän sukkelasti. Se kyllä hoituu ongelmitta, jos edellä mainituista osioista on suoriuduttu kunnialla. Vaan jos lateksia on päässyt valumaan kynsinauhojenkin yli kynnelle tai kynsien sivuista salakavalasti kynnelle, on lateksin poistotoimenpiteen suorittaminen hyvin tarkkaa touhua, jos haluaa lakkauksen pysyvän kokonaisuudessaan paikoillaan.

Hyviä puolia tuotteessa ovat toimivuus ja helppo irroittaminen (mikäli homma on sujunut ok) sekä pinkki väri, joka helpottaa lateksin bongaamista iholta. Kasako Docailta löytyy myös valkoinen versio, mutta en tiedä pysyykö se valkoisena vai muuttuuko läpikuultavaksi.

Muun merkkisistä latekseista en vielä omaa kokemusta, mutta luulenpa, että koostumukseltaan parempiakin versioita näistä löytyy.


Seppälä - Snow White
Essence - Ring Around the Rosy
I Heart Makeup Nail Geek - Peppermint
KoneHelsinki - N002
Pinpai - musta
QXE-04 leimauslaatta 
Kasako Docai - Liquid Peel Off Tape


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti