sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Splash & ongelmakynnet

Kaikki on uutta ja ihmeellistä minulle kynsilakkailun maailmassa. Jatkuvasti tulee uutta asiaa sisäistettäväksi ja kokeiltavaksi. Törmäsin negative space -tekniikkaan ja sitä oli kokeiltava. Pengoin kynsiteipit esiin ja lakkavalinnaksi päätyivät Essencen Splash ja tuoreeltaan Minimanista ostettu Wild Mildin glitterlakka. 

Kynteni ovat kamalassa kunnossa, kuten huomata saattaa lakankin suojista. Pari vuotta sitten alkoi liuskottuminen, ja tämä on hurjimmillaan kynsien ollessa lyhyinä. Vuoden ajan käytin Lumenen Gloss & Care Repairing Base coatia, mutta edistystä ei tapahtunut. Tuote antoi suojaa, muttei vastannut odotuksiini liuskottumisongelman loppumisesta. Nyttemmin olen alkanut syömään biotiinia ja ystäväni vinkkaamaa Opti MSM-jauhetta, joka on niveliä, luita, hiuksia ja kynsiä rakentava ravintoaine. Aluslakkana on muutaman viikon ajan ollut Essencen Studio nails Ultra Repair. Asetonia sisältävän kynsilakanpoistoaineen jätin myös odottamaan pahimpien glitterrähdysten poistoa.

Kynsilakkamaailman imaistua mukaansa kynsienhoitotuotteiden maailma on alkanut avautumaan minullekin, hiljalleen. Kuulisin mielelläni muilta vinkkejä ja kokemuksia liuskottumisen ehkäisemiseksi.

Essence - Splash
Wild Mild - Demon
kynsiteippi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti