tiistai 22. maaliskuuta 2016

Surushoppailua

Viikonloppuna elämässäni tapahtui suuri ja kipeä muutos. Aika ajoin tuntuu siltä kuin sydäntäni revittäisiin riekaleiksi. En saa henkeä, haukon happea kuin kala kuivalla maalla.  Pelkään kuolevani vähintäänkin kyynelehtimisen aiheuttamaan nestehukkaan. Makaan lattialla ja odotan, että tapahtuu jotain. Mutta mitään ei tapahdu. 

Nousen ylös ja lähden itseäni pakoon, tunteitani pakoon. Kuljen kuin aave. Etsin tieni ihmisten luo. Se helpottaa.

Päättömänä sinkoillessani paikasta toiseen ja etsiessäni jotain käsin kosketeltavaa eteeni näin Kicksin ja tajusin, etten ole sen kynsilakka-antia käynyt vielä katsastamassa. Viikonloppuna pelkäsin menettäväni koko elämäni; kynsilakkailun, valokuvaamisen, eläimeni, kirjallisuuden, ystävät, luonnon, kaiken. Kicksin alelaari todisti toisin. 

Lyhyen kynsilakkahurahtamiseni aikana en ole vielä niin suureen aletarjontaan törmännyt mitä Kicksissä oli. Alennukset vaihtelivat 50-70% ja olivat sesongista riippumattomia. Kicksin lisäksi piipahdin Emotionissa tulhaamassa viimeisetkin roposeni.

Lohdukkeeksi lähti matkaani:
  • Mavala - Emerald Gold              1,50€
  • Mavala - Amber Drop                1,50€
  • IsaDora - Papagayo Blue            2,25€
  • Depend - Nr. 422                      1,50€
  • Lumene - Puron laulu               3,50€ 
  • Kicksin viila                              3,90€
  
Elämä jatkuu, niin tekee kynsilakkahuuruilutkin.

2 kommenttia:

  1. No höh, ikävää kun elämä potkii päähän :/ jaksamisia ja stemppiä, onneksi löysit edes hetkellistä lohtua lakkaostoksista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kyllä tuo kynsien parissa puuhailukin hetkeks helpottaa.

      Poista