maanantai 7. maaliskuuta 2016

Rahanmenoa ei voi estää

Lomaviikko lähenee loppuaan ja niin tekevät numerot tilitiedoissakin. Keskiviikkona takaisin opintojen pariin, joten tässä on vielä pari päivää aikaa morkkistella menneen viikon ostoksia

Lomaviikon alettua sain karistettua laiskuuteni kuitenkin kannoiltani ja muistin Minimanin tehneen hiljaisen paluun  aikapäiviä sitten kaupunkiimme. En tiennyt millainen kynsilakkavalikoima siellä luuraa, joten asia oli lähdettävä selvittämään pikimmiten! Tarjonta piti sisällään Wild Mildia. Sattui siellä olemaan jotain muutakin merkitöntä, tai merkiltään niin merkityksetöntä, lakkaa, ettei jäänyt mieleen. Pääpiste oli kuitenkin Wild Mildissa, jonka laaja repertuaari oli liian houkutteleva. Mukaan lähti kolme lakkaa siitä huolimatta etten pidä näiden lakkojen kestävyyden puutteesta. "Long lasting nail lacquer" ..my ass.

Ennen seuraavaa jalkautumista kosmetiikkalaarien ääreen kerkesin jo pöllyttämään rahaa netissäkin. Sain pidettyä itseni kurissa lakkaostosten suhteen, mutta Ebaysta ja Aliexpressistä löytyi taas kaikkea kivaa mitä on kokeiltava! Tilpehööriä tuli tilattua jos jonkin moista; siirtokuvia, höyheniä, pinsettejä, leimauslaattoja..

Loppuviikosta koitti jalkautuminen. Oman kylän putiikkien kiertäminen vaihtui naapurikylän Kouvolan kauppakeskus Veturin kiertämiseen. Tosin samat liikkeet tuli koluttua kuin olisi kotokaupungissakin tullut koluttua. Cubuksesta ostin neljä Dependin lakkaa, joista pari on ainakin tämän kevään satoa. Bik Bokista ostin yhden glitterlakan ja asetonittoman pikakynsilakanpoistoainepurnukan. Seppälässä sattui olemaan "Osta 3, maksa 2" -tarjous kosmetiikalle, joten sieltä lähti pari glitteriä ja valkoinen lakka mukaan. Kotikaupungissa nappasin vielä Lidlistä asetonittoman Cienin kynsilakanpoistoaineen.





Viimein koitti viikon (vaiko kuukauden?) kohokohta eli lärvikirjan kynsikoristekirppiksen huutokauppa. Tässä kohtaa rahaa oli uponnut jo yli sen mitä olisi pitänyt, ja tarjolla ei ollut must-have-lakkoja tai -settejä, joten huutamiset saivat jäädä. Ehkä hyvä näin.  Huutamisesta pidättäytyminen ei kuitenkaan taannut ostosten puuttumista. Aiemmin viikolla olin varannut samaiselta kirpulta lakan, joka verottaa vielä rahapussia.

Kaiken kaikkiaan rahaa paloi enemmän kuin olisi pitänyt. Mistä tähän riippuvuuteen saa apua? Vertaistukea? Entä mistä saan ravintoa loppukuulle? Joudunko syömään kynsilakkoja? Onko se terveellistä? Onko koko touhu terveellistä?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti