lauantai 19. maaliskuuta 2016

Reptilian

Aletaan päästä jutun ytimeen. Nimittäin siihen mistä koko kynsilakkahöyrähtäminen sai alkunsa. 

Nfu Oh räjäytti tajuntani Opal Series -lakoillaan. En tarkallen muista miten ja miksi päädyin viime joulukuussa hämmästelemään Nfu Oh:n No. 51 -lakkaa internetin syövereissä, mutta siitä koko hurahtaminen lähti käyntiin.

Tähän mennessä olen saanut kerättyä vain kaksi Opal Seriesin lakkaa; 39 ja 52, jotka molemmat kotoutuivat kynsikoristekirppikseltä. Kirppiksellä on vilahtanut myös koko homman jalokivi eli 51, mutta se saa vielä odottaa.

Matelijaharrastajana oli välttämätöntä saada Konadin KD23-leimauslaatta, joka sisältää mm. matelijakuvioita. Tilasin laatan Ebaysta ja se napsahti alkuviikosta postiluukusta lattialle. En ollut vielä kokeillut kumpaakaan Nfu Oh:n lakkaa, ja mietin minkä lakan kanssa sitä kokeilisin. Halusin myös päästä kokeilemaan saapunutta leimauslaattaa ja teema oli selvä. 

Pohjalle lakkasin Manhattanin Ma Maralsia ja päälle pääsi Nfu Oh:n No. 39. Päätin mennä aksenttikynsillä, joihin kumpaankin kokeilin eri leimausta. Leimauksessa käytin Kleancolorin mustaa lakkaa, joka osottautui paremmaksi kuin hyväksi tässä touhussa. Käärmeen suomut olivat mielestäni turhan tiuhassa ja näin ollen musta leimaus vei liiakseen huomiota pohjaväristä. Oikean käden aksenttiksi kokeilin krokotiilikuosia, joka oli ihan toimiva kombo. Seuraavalla kerralla tämän tyyppisiin kynsiin ajattelin kokeilla leimaukseen tummempaa vihreää, jahka löydän moisen lakan leimaukseen sopivana. Saapi ehdotella lakkavaihtoehtoja.


Reptilian

Manhattan - Ma Marals
Nfu Oh - No. 39
Kleancolor - musta
Konad - KD23


3 kommenttia:

  1. Nfu- Oh:n Opal -sarja on kyllä ihana. Harmi vaan, että lopettivat koko Nufun >:(

    Ainakin täältä Opal sarjaa ehkä voisi vielä löytyä, jos niitä halajaa itselleen; http://www.atoutscharme.com/p/cart.html

    VastaaPoista
  2. Uu, kiitos! :) Ootko ite tilannu tuolta? Tuolla näyttäs olevan kyllä kaikkea kivaa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olen tilannut :) Tuli muistaakseni noin viikossa ja siellä on aika kivojakin juttuja alessa :)

      Poista